Termeni si Conditii

Continut actualizat la data de: 30 Iunie 2020 de catre B3sT

1. Generalitati:

 • Accesand acest site constientizati continutul Termenilor de Utilizare, regulile aplicabile si totodata va dati acordul in ceea ce priveste responsabilitatea respectarii acestora.
 • Daca NU sunteti de acord cu acesti Termeni, va rugam sa parasiti IMEDIAT acest site, fiindca NU aveti acordul de a utiliza sau accesa acest site. Matarialele si / sau continutul acestui site sunt protejate prin legi de protectie a datelor si marca inregistrata.
 • Termeni si definitii:
 • PROIECT: subiect(e) / actiune(i) prin care se urmareste a se desfasura in prezent sau viitor, anumita(e) actiune(i) / eveniment(e) / studiu(i) / ..etc.
 • MAGAZIN: platforma / site / loc de cumparaturi prin intermediul caruia puteti achizitiona / descoperi produsele puse in vanzare de catre Asociatia B3sT si / sau PARTENERI.
 • PRODUS: bun / creatie(i) fizic(e) / digital(e) si / sau serviciu(i) oferit(e) spre comercializare si nu numai.
 • CUMPARATOR: persoana / fizica sau juritica care intrepinde activitati comerciale in scopul de a achizitiona produse si / sau servicii.
 • VANZATOR / COMERCIANT: persoana / fizica sau juritica care intrepinde activitati comerciale in scopul de a comercializa produse si / sau servicii.
 • SERVICIU: utilitate executata / optiune pusa la dispozitie.
 • INFO: articol(e) / categorie / postare(i) / pagina(i) / continut / s.a.m.d. cu referire la aprofundare / dobandire cunostiinte.
 • ANUNT: Prin intermediul Asociatiei B3sT (a siteului / platformei, partenerilor ..si nu numai) puteti ADAUGA ANUNT(uri) prin care puteti promova un anume continut / marca / eveniment / produs / profil / etc. ATENTIE ~ Ne rezervam dreptul de a REFUZA anuntul / anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile in ceea ce priveste PUBLICITATEA pe SITE !! Astfel tot ceea ce trebuie sa faceti este sa lasati un mesaj (care sa contina detalii / informatii despre anunt) utilizand formularul de la pagina CONTACT.
 • PUBLICITATE pe SITE: Stim cat de importanta este PUBLICITATEA in zilele actuale, de aceea am venit in sprijinul acestui lucru, punandu-va la dispozitie spatii publicitare pe siteul nostru, oferindu-va totodata posibilitatea de a va face cunoscute ideile, conceptiile, creatiile si nu in ultimul rand afacerea. Tipuri de PUBLICITATE acceptata pe site: 1- SCHIMB de LINK - reprezinta schimbul reciproc GRATUIT, prin afisare, de legaturi catre siteul (-rile) PARTENERE (fie simplu text sau banner). Zona de publicitate este vizibila pe intregul site (atat pagini cat si postari), aflandu-se deasupra meniului de navigare din partea de jos a paginii . 2- PUBLICITATE PLATITA - reprezinta adaugarea de bannere si diviziuni specifice , in spatiile publicitare alocate, categorisirea lor facandu-se dupa cum urmeaza: (a) BARA de SITE (e.g = sidebar) din partea dreapta. ~ pret fix - 30 RON / luna / spatiu. ~ formate: 300x200; 300X250; 300x50; 160x600; 120x600; 160x100; 120x100. (b) INTERIORUL POSTARILOR (inclus in postare). ~ pret fix - 30 RON / luna / spatiu. ~ formate: 300x200; 300x250; 468x60; paragraf longitudinal text (un text ingrosat, pe unul sau mai multe randuri orizontale, ce incepe cu o atentionare de genul: [P] pentru a aviza vizitatorul despre continut). (c) SUB POSTARE (exact la finalul postarii intre comentarii si corpul propriuzis al postarii alaturi de diviziunea pentru SUBSCRIERE). ~ pret fix - 10 RON / luna / spatiu. ~ format: 300x250; 468x60. Tinem sa atragem atentia asupra posibilitatii INLATURARII LINKULUI catre PAGINA DUMNEAVOASTRA .. aceasta intamplandu-se daca: 1- nu vom putea gasi linkul catre pagina noastra, plasat in interiorul siteului dumneavoastra (valabil pentru linkul reciproc) 2- linkul dumneavoastra are una din urmatoarele probleme: a- are continut inadecvat (pornografie, indeamna la ura / xenofobie .. etc). b- este inclus in categoria siteurilor care raspandesc programe de tip mallware sau mai simplu zis contin programe nedorite (gen phising sau virusi informatici, programe menite sa cauzeze erori sau defectiuni servelor). c- siteul dumneavoastra are o multitudine de linkuri "moarte" nemaifiind actualizat (linkuri care sunt eronate, conduc catre nicaieri sau au valabilitate expirata, acestea fiind specifice unui website cu continut neactualizat).
  ~ Pentru a ne trimite sugestiile dumneavoastra dar si o posibila achizitionare, in ceea ce priveste publicitatea, va rugam sa utilizati ~ PAGINA de CONTACT ~
 • DREPT la REPLICA: Daca sunteti una dintre persoanele al caror nume apare (NOMINALIZATE EXPLICIT) intr-unul din articolele sau in continutul oricarei alte pagini ale acestui site? • Vreti sa va exprimati punctul de vedere. • Ati gasit informatii eronate. • Detineti detalii suplimentare care ar putea ajuta la o mai buna intelegere a subiectului. Scrieti-ne un Drept la Replica si il vom prelua in completarea articolului. Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa utilizati formularul de la pagina CONTACT si dupa verificarea continutului, acesta va ajunge imediat pe site.
  ~Atentie! ~ Dreptul la replica nu este o zona de comentarii, ci o facilitate care se adreseaza doar persoanelor al caror nume apar nominalizate explicit !!
 • MEMBRU (i): Cei care doresc sa devina membri cu drepturi depline in Asociatia B3sT trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: 1- sa nu faca parte din orice alta asociatie asemanatoare sau grup. 2- trebuie sa accepte deciziile luate de vasta majoritate a membrilor asociatiei, cat si a consiliului de administratie. 3- persoana in cauza trebuie sa dea dovada de un caracter social decent si demn de a fi membru in aceasta asociatie. 4- nu trebuie sa instige la ura sau fapte asemanatoare fara un argument real si concis. 5- trebuie sa fie constient consecintele pe care le au anumite fapte mentionate mai sus inainte de a actiona propriuzis. 6- trebuie sa respect statutul fiecarui membru, asemeni persoanei sale. 7- trebuie sa raspunda si sa fie pe cat posibil prezent la activitatile pe care asociatia le poarta sau le intrevede. 8- daca din orice motiv nu mai doreste sa faca parte din asociatie trebuie sa anunte de indata sau cel mult cu 3 zile (relativ), de la luarea deciziei, personalul autorizat care va lua dispune masura anularii dreptului de membru in organizarea asociatiei. 9- trebuie sa ofere date reale si corecte privind identitatea si domiciliul sau. !!! ATENTIE – Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea cu titulatura de membru al asociatiei oricarei persoane a carui caracter poate fi pus sub indoiala eticii si a moralitatii sau care ridica semne de suspiciune asupra indentitatii sale morale. 10- are deasemeni obligativitatea de a reprezenta in conditii decente atat asociatia cat si membrii ei (caracter individual) indiferent de situatie.

2. Utilizare sub Licenta:

 • Permisiunea este acordata pentru descarcarea temporara a unei copii a materialelor (informatie sau software) pe site-ul B3sT pentru uz personal, non-comercial (ATENTIE - utilizarea materialelor pentru orice scop comercial sau pentru orice vizualizare publica comerciala tranzitorie este posibila NUMAI cu acordarea unei licente, ceea ce NU reprezinta un transfer si / sau unul de titlu).
 • Sub aceasta licenta NU puteti:
 1. modifica sau copia materialele (continutul);
 2. utiliza materialele pentru scop commercial sau pentru afisare publica (comerciala sau non-commerciala);
 3. orice incercare de a decompila sau rescrie orice software / script - continut pe siteul B3sT;
 4. inlatura orice materiale aflate in proprietatea siteului sau partilor terte
 5. transfera materiale sau continut catre persoane terte sau legaturi catre alte servere / siteuri.
 • Aceasta licenta se va anula automat daca incalcati oricare dintre aceste restrictii si poate fi reziliat de catre B3sT in orice moment.
 • Utilizarea materialelor in scop commercial sau afisare publica este interzisa.

3. Exonerare de Raspundere:

 • Materialele de pe siteul B3sT sunt oferite asa cum sunt - in forma plina - existenta.
 • B3sT nu ofera garantii , explicite sau implicite, declina si neaga orice alte garantii, inclusiv cele fara limitare, conditii de valabilitate adecvate pentru un anumit scop in ceea ce priveste agresiunea proprietatilor intelectuale sau orice alta incalcare a drepturilor personale.
 • Mai mult, B3sT nu garanteaza si nu face nicio declaratie cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau fiabilitatea de utilizare a materialelor aflate pe siteurile de pe internet terte cu obiect relational acestui site.

4. Limite:

 • In nici un fel B3sT nu se va face responsabil pentru orice eroare, problema sau defectiune (incluzand, fara limitatii, pierderea de date, continut sau profit sau orice abuz din partea partilor terte sau altor persoane / entitati ce creeaza legaturi catre acest site).

5. Reviziuni si Erori:

 • Materialele afisate pe siteul B3sT pot include / duce la erori de tip tehnic, tipografic sau grafic.
 • B3sT nu ofera garantie asupra acuratetii continutului (datorita serverelor prin care se propaga) sau mai ales in ceea ce priveste continut din partea tertilor.
 • Astfel siteul / organizatia B3sT sau partile terte partenere (parti pe care le recomandam) NU se vor face vinovate in vreun fel de eventualele neplaceri cauzate de aceste erori sau actiuni legitime eventuale derivate de la acestea.
 • Ca o completare la acestea va aducem la cunostiinta ca siteul isi rezerva dreptul de a modifica continutul fara a ANUNTA in prealabil sau soma in vreun fel vizitatorii, daca nu este altfel dispus.

6. Legaturi (link):

 • B3sT supravegheaza indeaproape SITEURILE PARTENERE.
 • Totodata siteul NU isi asuma responsabilitatea pentru siteurile / legaturile care fac referire la continutul aflat pe siteul B3sT accesarea siteurilor de acest tip facandu-se pe propriul risc (al vizitatorului).

7. Modificarea Termenilor de Utilizare:

 • B3sT poate modifica in prealabil fara orice notificare a continutului Termenilor de Utilizare.
 • Dupa cum spuneam si la inceputul acestui continut / la fel cum gasiti si in partea de jos a fiecarei pagini de pe acest site - UTILIZAREA SITEULUI implica ACORDUL DUMNEAVOASTRA in ceea ce priveste Termenii si Conditiile de Utilizare.

8. Legi Guvernatoare aplicabile:

 • Orice plangere, incident sau conventie legala asupra continutului siteului B3sT cade sub incidenta legilor de guvernare - BACAU, Romania.

9. Repectarea Informatiilor si a Intimitatii:

 • Atat informatiile personale cat si intimitatea dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi.
 • Astfel am creat aceasta pagina, pentru ca sa va faceti o idee despre modul in care siteul opereaza si deasemeni despre modul in care colectam si utilizam informatiile oferite de dumneavoastra.
 • Urmatoarele reguli descriu cu corectitudine politica noastra de confidentialitate:
  • Inainte sau chiar in timpul colectarii informatiilor determinam care este scopul pentru care informatia este colectata.
  • Vom colecta si utiliza informatiile numai cu obiectivul de a satisface aceste scopuri specificate de noi, respectand totodata caracteristicile in ceea ce priveste consimtamantul si protectia persoanei in cauza, in conformitate cu legislatia in vigoare.
  • Informatiile sunt colectate si stocata doar pentru a indeplini scopurile respective si NU altfel.
  • Vom colecta informatii personale prin mijloace legale si corecte, iar dupa caz​​, utilizand cunostinta sau acordul persoanei in cauza.
  • Datele personale trebuie sa fie relevante pentru scopurile pentru care sunt colectate, iar pentru a extinde necesitatea scopurilor, trebuie sa fie cat mai precise si mai actualizate cu putinta.
  • Vom proteja datele personale colectate prin securitate ridicata, impotriva eventualelor daune, pierderi sau furt, deasemeni impotriva accesului neautorizat in ceea ce priveste divulgarea, copierea, utilizarea sau modificare lor.
  • Vom pune intr-un mod util, la dispozitia clienilor informatii despre politicile noastre si practicile referitoare la gestionarea informatiilor personale.

10. Concluzii:

Ne-am angajat sa ne conducem activitatea noastra in conformitate cu aceste principii, in scopul de a ne asigura de confidentialitatea informatiilor cu caracter personal si ca acestea sunt protejate si mentinute pe deplin.
~ Cu respectul cuvenit ~ Asociatia B3sT ~